Ο Παναθηναϊκός «αποκάλυψε» το μεσημέρι της Δευτέρας (7/9) και τη «βασική» φανέλα που θα φοράει στους εντός έδρας αγώνες του κατά την αγωνιστική περίοδο 2020/21, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της παρουσίασης των τριών νέων εμφανίσεων που θα χρησιμοποιήσει μαζί με τη ρετρό επετειακή στο νέο πρωτάθλημα.

Συνεχίζοντας την «ανάδειξη» των νέων εμφανίσεων μέσω μίας μεγάλης βόλτας σε όλα τα κεντρικά σημεία της Αθήνας, η κεντρική φανέλα του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν έκανε μία στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ολοκλήρωσε τη διαδρομή της την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο είναι και το φόντο της νέας εμφάνισης, σε μία πολύ ωραία φωτογραφία τραβηγμένη από το Λυκαβηττό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δε κεντρικά χρώματα της «βασικής» φανέλας του Παναθηναϊκού είναι δύο αποχρώσεις του πράσινου σκούρο και λίγο πιο ανοικτό, μαζί με μία λεπτή, λευκή ρίγα και ένα κατάλευκο τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς. Μία εμφάνιση που θυμίζει πολύ έντονα την αντίστοιχη της αγωνιστικής περιόδου 1984/85, κατά την οποία οι «πράσινοι» έφτασαν ως τους «4» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Στο πίσω μέρος της φανέλας, κάτω από τα χρυσά γράμματα που γράφουν «Panathinaikos FC» είναι γραμμένο με γραφή Braille το όνομα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μπορούν να τη διαβάζουν και οι συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην όρασή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης