Το ενδεχόμενο να ζητήσουν από το αρμόδιο τμήμα της UEFA ακρόαση, με στόχο την αναστολή της ποινής αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λήγει φέτος, εξετάζουν οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στοιχεία βάσει των οποίων μπορούν να πάρουν την άδεια για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», θετικό θεωρείται το γεγονός πως οι οικονομικές δείκτες του Παναθηναϊκού έχουν σημειώσει σαφή βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Εκείνο που «φρενάρει» την όποια σκέψη είναι πως παρόμοια ανατροπή ποινής δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν, ούτε για τη Μίλαν, που αποβλήθηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραβίαση του Financial Fair Play και έφτασε μέχρι το CAS για τη δικαίωσή της.

Μειονέκτημα επίσης για το Τριφύλλι είναι ότι το «συμμάζεμα» των οικονομικών δεν έγινε επειδή αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρείας, αλλά επειδή ο μεγαλομέτοχος άνοιξε την… κάνουλα, κάτι που αντίκειται στην κεντρική φιλοσοφία του FFP. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναμένεται να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την πρόωρη ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης