Συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης είχαν την Πέμπτη ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στις μεταγραφές, στις ανανεώσεις, αλλά και στις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν, ενώ συζήτησαν και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το «τριφύλλι» στη διάρκεια της προετοιμασίας του ενόψει της νέας περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι Δώνης και Νταμπίζας ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να ενημερώνει τον προπονητή για τις μέχρι τώρα επαφές που έχει κάνει στο μεεταγραφικό κομμάτι, αλλά και σε αυτό των ανανεώσεων των συμβολαίων των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη, Θεοχάρη.

Την ίδια ώρα η πράσινη ΠΑΕ μέσω επίσημης θέσης της αναφέρθηκε και στη συνεργασία των Νταμπίζα-Δώνη θέλοντας να διαψεύσει όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τις σχέεσεις τους.

«Για άγνωστους προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγους, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν δημοσιεύματα που εμφάνισαν τη σχέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομάδας μας να βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, να χρειάζεται να βρεθεί νέος κώδικας συνεργασίας και να προκύπτουν δήθεν επιθυμίες του προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι σωστά πληροφορημένοι, ότι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθέντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του, όπως επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή συνάντηση τους, η οποία διεξήχθη προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ. Ας φροντίσουν, λοιπόν, την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν ορθότερα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης