Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να «χτυπάει» σε όλα τα μεταγραφικά μέτωπα, προσπαθώντας να ανεβάσει κι άλλο το ποιοτικό επίπεδο στο ρόστερ του, με ορίζοντα όχι μόνο το «τώρα», αλλά και για το προσεχές καλοκαίρι, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού Καρλίτος, της Αλ Ουάχντα!

Ο Τσάβι Ρόκα, επιδεικνύοντας πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, κινήθηκε τα τελευταία 24ωρα στην αγορά της Αραβίας, για να κλείσει από τώρα τον 29χρονο στράικερ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μολονότι αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη από την Αλ Ουάχντα, αντί 1,8 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχοντας ανοικτές… κεραίες στην πιάτσα των Ισπανών ατζέντηδων, ενημερώθηκε πως ο Κάρλος Ντάνιελ Λόπεθ, όπως είναι το πλήρες όνομα του «Καρλίτος», είναι έτοιμος να σπάσει τη συνεργασία του με τους Άραβες, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις συνθήκες ζωής των Εμιράτων.

Με αστραπιαίες κινήσεις τον προσέγγισε και του προσέφερε 3ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ. Η πλευρά του παίκτη μάλιστα, έχει την τελική προσφορά του Παναθηναϊκού στα χέρια της, δείχνει απόλυτα καλυμμένη με το πρότζεκτ του «τριφυλλιού» και οι επαφές, είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Το βασικό «αγκάθι» στην όλη διαδικασία, είναι το γεγονός πως ο Καρλίτος έχει ήδη αγωνιστεί φέτος σε δύο διαφορετικές ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπαιξε στην αρχή της σεζόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας και μετά αγωνίστηκε στην Αλ Ουάχντα, όπερ σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο ως το φινάλε της σεζόν.

Το πιο πιθανό σενάριο στην παρούσα φάση, είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του και, αφού δώσει οριστικά τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους», εν συνεχεία να έρθει στην Ελλάδα για να προπονείται με το «τριφύλλι» ως το καλοκαίρι.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Καρλίτος επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Καρλίτος.

«Ο Καρλίτος είναι μια αξιόλογη περίπτωση, τον εξετάζουμε εδώ και καιρό, μακάρι να τα καταφέρουμε και να είναι ενεργός το καλοκαίρι. Είναι ένα φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά και με ποιότητα που μακάρι να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης