Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3), αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, τα εισιτήρια του κυριακάτικου (2/4, 6 μ.μ.) αγώνα με τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 2η αγωνιστική των play off.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της: «Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι. Η διάθεση τους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ίντερνετ. Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10 ευρώ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο. Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους. Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

-Θύρες 6, 7: 20 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 35 ευρώ

-Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 40 ευρώ

-Θύρες 5Α, 9, 11: 60 ευρώ

-Θύρα 2: 80 ευρώ.

-Θύρα 3 (VIP): 200 ευρώ.

Επίσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον Βόλο επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

–Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 3 μ.μ.

–Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης