Η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης για τον Παναθηναϊκό… «βγάζει μάτι», με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αλαφούζος να φέρεται έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Αντρέα Στραματσόνι.

Μπορεί το ταμείο να είναι ήδη… μείον, ωστόσο, οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ τους με… ψώνια από την Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζιαντομένικο Μέστο βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Παρόλο που βαδίζει στο 33ο έτος της ηλικίας του και είναι χωρίς ομάδα από τα τέλη της περσινής σεζόν, ωστόσο, ο πολύπειρος δεξιός μπακ θεωρείται ως μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας.

Έχοντας αγωνιστεί σε Ρετζίνα, Κρεμονέζε, Φερνάνα, Ουντινέζε, Τζένοα και Νάπολι και έχοντας τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας, ο Μέστο προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκου Μαρινάκη, ο οποίος πιθανότατα θα δοθεί δανεικός.

Επιπλέον, το «τριφύλλι» προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός μέσου, με τον Αντόνιο Νοτσερίνο να είναι ο εκλεκτός του Ιταλού τεχνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος άσος, που φόρεσε 15 φορές τη φανέλα της «σκουάντρα ατζούρα», έχει αναδειχθεί από τη Γιουβέντους και εν συνεχεία έπαιξε μεταξύ άλλων σε Παλέρμο και Μίλαν. Από τους «ροσονέρι» δόθηκε τα προηγούμενα χρόνια δανεικός σε Γουέστ Χαμ, Τορίνο και Πάρμα. 

«Αγκάθι» αποτελεί το υψηλό του συμβόλαιο -περί τα 1,9 εκατ. ετησίως- με τον Παναθηναϊκό να αναζητεί φόρμουλα για τον δανεισμό του.

Τέλος, οι «πράσινοι» θα κινηθούν και για την απόκτηση επιθετικού, σε περίπτωση που ο Νίκος Καρέλης… κουνήσει μαντίλι.

Ο 23χρονος Σαμουέλε Λόνγκο, που ανήκει στην Ίντερ αλλά έχει δοθεί δανεικός στη Φροζινόνε, είναι μια λύση που εξετάζεται σοβαρά. 

Με πληροφορίες από το sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης