Με πρόβλημα στον αστράγαλο επέστρεψε από το Αγρίνιο και τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/02) ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός αμυντικός «γύρισε» το πόδι του σε μία φάση του αγώνα και πονούσε αρκετά την Παρασκευή (19/02), με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το ιατρικό τιμ των «πράσινων», προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα του προβλήματος αναμένεται να υποβάλλει τον 29χρονο στόπερ σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να φανεί το μέγεθος της «ζημιάς».

Η παρουσία του, πάντως, στον αγώνα της Δευτέρας (22/02, 19:30) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, σε φουλ πρόγραμμα επέστρεψαν την Παρασκευή (19/02) οι Χουάνκαρ, Φώτης Ιωαννίδης και Σωκράτης Διούδης (έχει ακόμη μικροενοχλήσεις στη μέση).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Πέμπτης (18/02) έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις τακτικής. Θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μπεκ και Σαβιέρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης