Παναθηναϊκός: Πρόταση από τη ρουμανική Σέπσι φέρεται να έχει δεχθεί ο Λάζλο Μπόλονι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 18:16
Παναθηναϊκός: Πρόταση από τη ρουμανική Σέπσι φέρεται να έχει δεχθεί ο Λάζλο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι στηρίζεται -προσώρας- από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του «τριφυλλιού», και συνεχίζει κανονικά στον «πράσινο» πάγκο, ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από τη ρουμανική Σέπσι, προκειμένου να συνεργαστεί μαζί του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport.ro, η Σέπσι Σφάντου Γκεόργκε, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της «Liga 1» της Ρουμανίας (17 βαθμούς πίσω απ' τη Στεάουα και την Κλουζ), έχει προσεγγίσει τον 68χρονο τεχνικό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Το «πότε» δεν προσδιορίζεται χρονικά, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο αφορά την επόμενη σεζόν, με τους Ρουμάνους να αναφέρουν πως ο Μπόλονι είχε αρκετά προβλήματα στο «τριφύλλι» κι έχει δεχθεί σκληρή κριτική ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα του sport.ro αναφέρει χαρακτηριστικά πως «... ο Μπόλονι μπορεί να επιστρέψει στη Ρουμανία μετά από 20 χρόνια και να καθίσει στον πάγκο της Σέπσι που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος και στοχεύει στον τίτλο.

Μία από τις προσφορές που είχε στα χέρια του ο Μπόλονι είναι από τη Σέπσι, η οποία του είχε υποσχεθεί ένα φιλόδοξο πλάνο για τις επόμενες σεζόν, με νέο γήπεδο, ενισχυμένη ομάδα, χρήματα για να επενδύσει και φιλοδοξίες τίτλου.

Ο Μπόλονι πλησίασε στο να επιστρέψει στη Ρουμανία το 2015, αλλά η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον λίγο αργότερα κατέρρευσε οικονομικά. Στη λίστα των πιθανών προπονητών της Σέπσι υπάρχει επίσης ο Νταν Πετρέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής που αναδείχθηκε τρεις σεζόν πρωταθλητής με την Κλουζ».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 18:18