Ο κύκλος των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοικτός και μετά τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2023, οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να δρομολογούν πλέον και το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Χρήστου Δώνη για άλλα δύο χρόνια.

Το συμβόλαιο του «υπαρχηγού» του «τριφυλλιού» ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα παραμείνει μέλος του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο 25χρονος μέσος θα πραγματοποιήσει την καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», προκειμένου να προχωρήσουν τις συζητήσεις γύρω από το νέο συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον Δώνη με ένα λογικό συμβόλαιο, που θα περιλαμβάνει και μία μικρή αύξηση στις αποδοχές του (την εφετινή σεζόν παίρνει ένα ποσό κοντά στις 180.000€), ενώ η διάθεση που υπάρχει από την πλευρά του παίκτη, είναι αντίστοιχα θετική.

Σε ότι αφορά τώρα το συμβόλαιο του Γιόχανσον, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Πριν από λίγες ημέρες οι «πράσινοι» έκαναν μία «ενημερωτικού χαρακτήρα» κουβέντα με τον Σουηδό μπακ, τονίζοντάς του πως δεν είναι σε θέση να του δώσουν και την επόμενη σεζόν αντίστοιχο συμβόλαιο (400.000€). Η πρόθεση των «πράσινων» είναι να του προτείνουν ένα συμβόλαιο μέχρι 250.000€, ωστόσο ο Γιόχανσον δεν δείχνει να το βλέπει όλο αυτό θετικά και φέρεται να «ψάχνεται» ήδη στο εξωτερικό, όντας σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλη ομάδα, εν όψει καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στασιμότητα υπάρχει στην υπόθεση του Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος έχει ήδη αρνηθεί τις δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού. Ο 20χρονος μπακ θέλει να γνωρίζει το αγωνιστικό πλάνο που έχει η ομάδα για τον ίδιο κι επ’ αυτού δεν αποκλείεται να κάνει μία συζήτηση με τον Γιώργο Δώνη μέσα στις επόμενες μέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης