Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (01/06) ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός του Αμβούργου, έχει πάρει το «ελεύθερο» -από την περασμένη εβδομάδα- από τον Γιώργο Δώνη για να γυμνάζεται με τους «πράσινους» για ένα διάστημα, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, στην προσπάθειά του να βρει ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, το προπονητικό πρόγραμμα, έκρυβε αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Πρώτα απ’ όλα με τον Χουάν Περέα, ο οποίος σε μία υπερέκταση του ποδιού του κατά διάρκεια του οικογενειακού «διπλού», τραυματίστηκε στο δικέφαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μετά τον υπέρηχο στον οποίο θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης (02/06).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πρόβλημα αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ένιωσε σφίξιμο στη λαγοκνημιαία ταινία και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης την Τρίτη, μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ο οποίος ένιωσε ένα μικρό σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Επίσης ο Ντομινίκ Νατζ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε θεραπεία.

Τέλος οι Πούγγουρας, Μπεκ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης