Έπειτα από ένα δεκαήμερο γεμάτο προβλήματα και απουσίες, ο Λάζλο Μπόλονι αρχίζει να μετράει σιγά σιγά… επιστροφές στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και περισσότερες επιλογές, ενόψει και της κυριακάτικης (17/1, 19:30) πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (13/1), ο Ζοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ένταση, ενώ έκανε κι ένα έξτρα πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικά, αν και μοιάζει λίγο «ταλαιπωρημένος» απ’ όλη αυτή την ιστορία με τον κορωνοϊό, πλέον προπονείται καλά και χωρίς προβλήματα. Και καταπώς φαίνεται όχι μόνο θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη, αλλά συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες ακόμα και για να ξεκινήσει βασικός. Αν κι αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Μπόλονι μία μέρα πριν το ματς.

Παράλληλα, υπήρξε την Τετάρτη κι ακόμη μία «επιστροφή» στο Κορωπί, αυτή του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός μπακ πήρε το «ΟΚ» από το ιατρικό τιμ, μετά τις εξετάσεις που έκανε, τόσο για τη μεταδοτικότητα, όσο κι όλες τις υπόλοιπες που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο (καρδιολογικές, αιματολογικές κ.λπ.), πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» κι έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Οι πιθανότητες παρουσίας του, πάντως, ακόμη και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, είναι απειροελάχιστες. Επίσης, μέσα στο επόμενο 24ωρο, αναμένονται τα αποτελέσματα στα τεστ που έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τον κορωνοϊό, όμως κι αυτοί δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι που έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/1) περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο. Οι Σαβιέρ, Μπεκ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Διούδης, Σένκεφελντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης