Σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στο «τριφύλλι» έπειτα από δυόμισι χρόνια, έχει έρθει πλέον ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, είχε πάρει άδεια εδώ και μέρες από τη νέα διοίκηση της Μορέλια Μονάρκας, για να ξεκινήσει συζητήσει με άλλες ομάδες, καθότι δεν υπολογίζεται πλέον στα πλάνα της.

Την τελευταία εβδομάδα λοιπόν, ενέτεινε τις επαφές του με τους «πράσινους», έχοντας ήδη μιλήσει προφορικά με τον Τσάβι Ρόκα και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο κι έχει συμφωνήσει πλέον προφορικά με το «τριφύλλι» για τη μεγάλη επιστροφή. Πιθανότατα με συμβόλαιο τριών ετών κι ένα συμβόλαιο επίπεδου Κουρμπέλη και Καρλίτος, που θα τον κάνει ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτες της ομάδας. Και πάλι όμως, θα είναι μικρότερο από τις 850.000 Ευρώ που λαμβάνει σε ετήσια βάση στη μεξικανική ομάδα, αλλά είναι ενδεικτικό, της θέλησης του «Βίγια» να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ακόμη και με λιγότερα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που μένει πλέον, είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τη Μορέλια, με τον 29χρονο άσο και τον ατζέντη του να είναι σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της μεξικανικής ομάδας, προκειμένου να «σπάσει» το τρέχον συμβόλαιό του, λαμβάνοντας ένα μέρος των απολαβών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, το όλο θέμα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και κάθε μέρα που περνάει ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο μεγάλο come back…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης