Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (21/10), στην τελική ευθεία της προετοιμασίας των «πράσινων» ενόψει της σαββατιάτικης (23/10, 20:30) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ είχε μία ενόχληση στο ισχίο απ’ την προπόνηση της Τετάρτης (20/10) κι έμεινε εκτός προγράμματος προληπτικά, προκειμένου να μην «φορτώσει» κι άλλο το πόδι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του «τριφυλλιού», πάντως, είναι καθησυχαστικές κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί από αύριο (Παρασκευή 22/10) το πρωί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα είναι στην «πράσινη» αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας για την Τρίπολη.

Μέρος του προγράμματος έκανε κι ο Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ σε ένα κομμάτι των ασκήσεων συμμετείχε κι ο Αγιούμπ. Οι Φεντερίκο Μακέντα, Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Πέμπτης (21/10) περιελάμβανε ως επί το πλείστον τακτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης