Μειώθηκαν οι απουσίες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, εν όψει του κυριακάτικου (21/06) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των play-off.

O Γιώργος Δώνης ηρέμησεβλέποντας τον Μπαρτ Σένκεφελντ να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (17/06), καθώς ξεπέρασε τον ερεθισμό στο γόνατό του (θυλακίτιδα στη λαγονοκνημιαία ταινία) που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενη διήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, ο ηγέτης της «πράσινης» άμυνας θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του 50χρονου τεχνικού και δεν θα «χαλάσει» η «χημεία» που απέκτησε στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Στον αντίποδα, προφυλάχθηκε για ακόμη μία μέρα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους περονιαίους και η προπόνηση της Πέμπτης (18/06) θα είναι καθοριστική για το αν θα προλάβει το clasico με τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, οι Περέα, Μπεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, οι Γιόχανσον (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο), Νατζ (θλάση στο δικέφαλο), Νούνες (οσφυαλγία) έκαναν θεραπεία και ο Πούγγουρας απουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι κατοχής και τακτική.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης