Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού έκαναν το μεσημέρι της Δευτέρας (4/1) νέα τεστ μοριακού ελέγχου ανίχνευσης κορωνοϊού και η ιατρική ομάδα των «πράσινων» αναμένει το πρωί της Τρίτης (5/1) τα αποτελέσματα, για να δει αν υπήρξε περαιτέρω διασπορά του ιού εντός των αποδυτηρίων, πέρα από τα τέσσερα καταγεγραμμένα κρούσματα, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (Τετάρτη 6/1, 15:00) για τη 15η αγωνιστική της Super League 1.

Είναι πολύ πιθανό να γίνει και νέο rapid τεστ εντός της Τρίτης (5/1), για να υπάρχει ακόμα πιο επικαιροποιημένο δείγμα απ’ όλους όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τους τέσσερις παίκτες που διαγνώστηκαν ήδη θετικοί στην Covid-19, έχουν μπει από το Σάββατο (2/1) σε καραντίνα μίας εβδομάδας. Μετά από επτά μέρες θα κάνουν δύο διαδοχικά τεστ μοριακού ελέγχου μέσα σε ένα 48ωρο, τα οποία θα πρέπει να βγουν αρνητικά για να πάρουν το «πράσινο φως» και να επιστρέψουν στην ομάδα.

Ωστόσο, πριν επανενταχθούν στο γκρουπ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να περάσουν όσους προσβλήθηκαν απ’ τον ιό και από καρδιολογικές και λοιπές εξετάσεις για να είναι απόλυτα σίγουροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης