Τις… βαλίτσες του για την πόλη Αλ-Μουμπαράζ, Σαουδικής Αραβίας την έδρα της Αλ Φατέχ ετοιμάζει πλέον ο Φραν Βέλεθ, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) ενημερώθηκε απ’ τον εκπρόσωπό του πως επήλθε οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την αραβική ομάδα για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων της μεταγραφής του.

Οι «πράσινοι» θα εισπράξουν σε μία δόση τις 850.000 ευρώ της παραχώρησης του Ισπανού στόπερ με το που βγει το ITC (International Transfer Certificate) της μεταγραφής του Βέλεθ, έχοντας λάβει τις σχετικές δεσμεύσεις απ’ την αραβική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος στόπερ κι εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού στην προηγούμενη σεζόν, θα ταξιδέψει στη χώρα του αραβικού κόλπου το Σάββατο (2/7) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ.

Οι «πράσινοι» θα βγουν άμεσα στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, έχοντας ήδη καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις «πρώτης γραμμής», με τα ονόματα του Ισλανδού Χόρντουρ Μάγκνουσον και του Μαροκινού, Φεντάλ να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης