Το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Βασίλη Ζαγαρίτη που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, παραμένει σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό.

Στις δύο πρώτες επαφές που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες για το θέμα της ανανέωσης δεν υπήρξε συμφωνία. Τουναντίον, υπήρξε απόσταση στο οικονομικό και ένας σχετικός… εκνευρισμός από την πλευρά της διοίκησης των «πράσινων» (μετά τη δεύτερη συζήτηση), όσον αφορά τις αξιώσεις που έπεσαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης από τον ατζέντη του 19χρονου μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο διήμερο πάντως, υπήρξαν κινήσεις προκειμένου να… πέσουν οι τόνοι και να προετοιμαστεί το πεδίο για ακόμη μία συνάντηση εντός της εβδομάδας, ούτως ώστε να γίνει μία προσπάθεια να «γεφυρωθεί» η απόσταση και να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, για να υπογράψει ο Ζαγαρίτης νέο συμβόλαιο έως το 2024. Πριν μπει ο Ιανουάριος, όταν και θα έχει πλέον δικαίωμα για να συζητήσει και με άλλες ομάδες, καθώς θα απομένουν έξι μήνες μέχρι τη λήξη της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης