Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να κρατήσει πιο χαμηλούς προπονητικούς ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής (07/01), για να κρατήσει πιο «φρέσκια» την ομάδα του και τους παίκτες του εν όψει των σερί αγώνων που έχει μπροστά του τις επόμενες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (07/01) οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι συμμετείχαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεπέρασε τη ίωση που τον ταλαιπώρησε από τις 28 Δεκεμβρίου κι έπειτα, προπονήθηκε πιο έντονα κι έχει μικρές πιθανότητες για να προλάβει τον κυριακάτικο (09/01, 17:15) αγώνα με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό για τη 17η αγωνιστική της Super League. Η τελική απόφαση, εντούτοις, από τον Σέρβο τεχνικό θα παρθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (08/01) μετά την τελευταία προπόνηση των «πράσινων» (13:00) πριν την αναχώρηση της ομάδας για την πόλη της Μαγνησίας.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που προσβλήθηκαν από την Covid-19 τις προηγούμενες ημέρες κι απουσίασαν από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (05/01) με τον Άρη στη Λεωφόρο, δεν υπολογίζονται ούτε γι’ αυτό το ματς, διότι παραμένουν θετικοί μετά τα νέα τεστ που έκαναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης