Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η καθοριστική επαφή της πλευράς του Βασίλη Ζαγαρίτη με τον Πιέρ Ντρεοσί για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του.

Από το πρωί της Πέμπτης (31/12), ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει εγγράφως τις τελικές προτάσεις της «πράσινης» ΠΑΕ σε όλους τους νεαρούς επαγγελματίες (Ζαγαρίτη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Καμπετσή, Καραγιάννη), των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Ζαγαρίτη, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει αυξημένη πρόταση (σε σχέση με το πρώτο στάδιο της διαπραγμάτευσης) που αφορά τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κλιμακωτά αυξανόμενες που ξεκινούν από 60.000 ευρώ (καθαρές απολαβές) και φτάνουν τις 80.000 ευρώ στο τρίτο έτος.

Παράλληλα στην πρόταση του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνονται και μπόνους 1.500 ευρώ για κάθε επίσημη συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωση, αλλά και πριμ στόχων, που μπορούν να ανεβάσουν το συνολικό ποσό στις 100.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Η πλευρά του Ζαγαρίτη έχει αξιολογήσει την πρόταση και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον Γάλλο παράγοντα του «τριφυλλιού», για να μεταφέρει τη απάντησή της, την ώρα που υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον κι από το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτα απ’ όλα απ’ τη γερμανική Μάιντς που θέλει «εδώ και τώρα» τον 19χρονο μπακ μ΄ ένα μικρό ποσό, τα τροφεία και ποσοστό μεταπώλησης και δευτερευόντως απ’ τις ιταλικές Πάρμα και Βερόνα, που τον θέλουν για το καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης