Η επιλογή του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στο γήπεδο της Λεωφόρου από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη (12/12), ήταν αρχικά μία επιλογή που έμοιαζε περισσότερο «προσωρινή», για να μην βρεθεί η ομάδα «ξεκρέμαστη», λόγω της κάκιστης κατάστασης στην οποία βρίσκεται εδώ και μήνες ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Παναθηναϊκός επένδυσε συνολικά 150.000 ευρώ για να «φτιάξει», να «μαζέψει» και να ξανακάνει λειτουργικό τον αγωνιστικό χώρο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πληρώνοντας την αγορά νέων κομματιών χλοοτάπητα από την Ιταλία, ειδικά φώτα «ανάπτυξης» του χορταριού από την Ολλανδία κι ένα σωρό άλλες κοστοβόρες εργασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λεωφόρου είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση, όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς το ίδιο και για τον χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ. Διότι παρά τις πάρα πολλές απόπειρες βελτίωσης της κατάστασής του, μέσω έργων κι επανασπορών, η εικόνα του παραμένει προβληματική.

Γεγονός που οδήγησε πλέον τους διοικούντες το Παναθηναϊκό στην απόφαση όχι μόνο να ολοκληρώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους στην εφετινή σεζόν στη Λεωφόρο, αλλά και να παραμείνουν μόνιμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη έχουν αποφασιστεί τα επιπλέον βελτιωτικά έργα που θα χρειαστεί να γίνουν, ειδικά εάν ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει ευρωπαϊκό «εισιτήριο» κι επιστρέψει στα Κύπελλα Ευρώπης μετά από τέσσερα χρόνια, δηλώνοντας ως έδρα του για το Conference League το ιστορικό του «σπίτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το θέμα αυτό μάλιστα, έχει γίνει ήδη σχετική συζήτηση και με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι απόλυτα θετικός στη μόνιμη επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη φυσική της έδρα, εν αναμονή των εξελίξεων γύρω απ’ τη «Διπλή Ανάπλαση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης