Μετά από 3,5 μήνες ο Λούκας Βιγιαφάνιες επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Στις 31 Μαΐου και στο τελευταίο ματς των play off της Super League με τον ΠΑΟΚ ο Αργεντινός μέσος υπέστη υποτροπή σε τραυματισμό που είχε με αποτέλεσμα να μη μπορέσει έκτοτε να βοηθήσει ξανά τους «πράσινους» στα επίσημα ματς που έχουν δώσει έως τώρα εντός κι εκτός των συνόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποιοτικός επιθετικός μέσος επιλέχθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΛ, ενώ τα ευχάριστα νέα ήταν… διπλά για τον τεχνικό του «τριφυλλιού», καθώς στη διάθεσή του τέθηκε και ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που «κληρονόμησε» στην πρεμιέρα της Super League με τον Πλατανιά και, πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης ενώ απουσίασε ο Δώνης λόγω γαστρεντερίτιδας. Μετά την προπόνηση ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζουν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολίνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης