Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του πλέον το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη χαμένη ευκαιρία του να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» και επικεντρώνεται πλέον στον μεθαυριανό (Τετάρτη 03/03, 20:00) δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το εν λόγω ματς ως γνωστόν έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα «τελικού» για τους «πράσινους» οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα, για να πάρουν μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ’ αυτή τη «μάχη» ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει στη διάθεσή του τον Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος ξεπέρασε το τράβηγμα στο δικέφαλο και προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (01/03).

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ωστόσο, λόγω των μικροενοχλήσεων που εξακολουθεί να νιώθει στον αστράγαλο η δική του συμμετοχή θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση της Τρίτης (02/02), αν και οι πιθανότητες είναι αυτή τη στιγμή υπέρ του.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ντέρμπι της Κυριακής (28/02) με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων να περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης