Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο (18/10, 16:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπως γνωστοποιήθηκε από το «στρατόπεδο» των «πράσινων» το πρωί της Τετάρτης (14/10). Η συγκεκριμένη επιλογή πάντως δεν «συνδέεται» με ενδεχόμενο «ναυάγιο» στο θέμα της πρόσληψης του Λάζλο Μπόλονι.

Επ’ αυτού, από τους «πράσινους» δεν υπάρχει καμία ανησυχία κι ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στα δύο επόμενα 24ωρα, αφού διευθετηθεί και η μία (και τελευταία) εκκρεμότητα που υπάρχει γύρω από το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση της διοίκησης του «τριφυλλιού» έχει να κάνει περισσότερο με το… πρακτικό του ζητήματος, καθώς, εάν έρθει ο Μπόλονι μέχρι την Πέμπτη (15/10), θα προλάβει να «συμμετάσχει» σε μόλις μία προπόνηση (αυτή της Παρασκευής 16/10), καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.

Έτσι κρίθηκε πως είναι προτιμότερο να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας ένας προπονητής που «τρέχει» ήδη τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών μαζί με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Παναθηναϊκού, Γιάννη Σταυρινό (το μοναδικό σταθερό μέλος του τιμ της πρώτης ομάδας εδώ και μία τετραετία), και έχει πολύ πιο άμεση και «καθαρή» εικόνα για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης