Με αρκετές απουσίες, κυρίως λόγω της «επιδημίας» γρίπης που ενέσκηψε τις τελευταίες ημέρες, αλλά και με δύο σημαντικές επιστροφές, θα αγωνιστεί αύριο (10/1, 19:30) στη Λαμία ο Παναθηναϊκός, για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Οικονόμου, Μπουζούκης και Καμπετσής δεν κατάφεραν να αναρρώσουν επαρκώς και έμειναν εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Δώνης προπονήθηκαν κανονικά και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από την ίωση και θα μεταβεί αύριο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, θα έχει μετά από δύο μήνες στη διάθεσή του τον Μουνιέ και μετά από 1,5 μήνα τον Κουλιμπαλί, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και επιστρέφουν στη δράση.
Τραυματίες παραμένουν οι Μακέντα, Αποστολάκης και Κότσαρης, ενώ ο Άλτμαν προπονήθηκε κανονικά, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς βρίσκεται αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Την αποστολή των «πρασίνων» απαρτίζουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Σερπέζης, Εμμανουηλίδης, Βέργος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης