Πολύ πιο «γεμάτος» σε επιλογές κι απ’ τον πάγκο του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (Κυριακή 8/5, 19:30), καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των play off.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (7/5) στο «Γ. Καλαφάτης» την προετοιμασία του «τριφυλλιού» χωρίς άλλα προβλήματα και συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φεντερίκο Μακέντα, Σωκράτη Διούδη και Ζβόνιμιρ Σάρλια που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες μέρες με ιώσεις και μικροτραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόραμμα ακολούθησαν οι Γκατσίνοβιτς, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, με τον πρώτο να ανεβάζει στροφές και να έχει πλέον πιθανότητες για να προλάβει το ντέρμπι που ακολουθεί την Τετάρτη (11/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης