Με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιοάν Μολό θα αναχωρήσει την Παρασκευή (9/8) για την Τουρκία ο Παναθηναϊκός, όπου μία ημέρα αργότερα (10/8) θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας σε ένα πολύ δυνατό φιλικό στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (8/8) την προετοιμασία τους και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τον Γάλλο επιθετικό, Γιοάν Μολό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον διεθνή μέσο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο να ταξιδέψει στην Πόλη, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από το προηγούμενο φιλικό με την Γαλατασαράι, όχι, όμως, και για τον Μολό, μιας και ο έμπειρος παίκτης δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, η πολύ καλή εικόνα που έδειξε στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με το Κερατσίνι, σε συνδυασμό με την όσο το δυνατόν πιο άμεση προσαρμογή του στις εκδηλώσεις του «τριφυλλιού», ανάγκασαν τον προπονητή του «τριφυλλιού» να τον πάρει στην αποστολή και είναι πιθανό να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Εκτός έμεινε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού στον Πανιώνιο. Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Δώνης για το τεστ με την Μπεσίκτας είναι οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός, Μολό, Κονάν, Ζαγαρίτης, Καμπετσής, Βέργος και Μακέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης