Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό (16/10, 20:30, Cosmote Sport 3) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε στην 22μελή αποστολή των «πράσινων» και τους Γιάννη Κώτσιρα και Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι προπονήθηκαν για τρίτη σερί μέρα σε φουλ ένταση μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε για ένα δεκαήμερο κι έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση. Παραμένει αμφίβολο ωστόσο, αν θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα του παιχνιδιού με τους Νικαιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή επέστρεψε μετά από απουσία ενός αγώνα και ο Φραν Βέλεθ, που ξεπέρασε το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε από το ματς της 26ης Σεπτεμβρίου με τον Βόλο κι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης