Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Αχιλλέας Πούγγουρας στον αριστερό προσαγωγό, από τις παραμονές του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου κόντρα στο Βόλο (01/03), δεν τον έχουν εγκαταλείψει πλήρως, παρά το γεγονός πως ακολούθησε για αρκετές ημέρες συντηρητική αγωγή. Ως εκ τούτου, το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τον παραπέμψει σε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα του προβλήματος.

Το βράδυ της Τρίτης (10/03), ο 24χρονος στόπερ θα υποβληθεί σε μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται το πρωί της Τετάρτης (11/03) και θα καταδείξει το μέγεθος της ζημιάς και το κατά πόσο μπορεί να στερήσει την παρουσία του από το κυριακάτικο (15/03) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικά ο Πούγγουρας έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορα ζητήματα το τελευταίο διάστημα, αφού εκτός από το θέμα με τον προσαγωγό, είχε πρόβλημα και με τα δόντια του (έβγαλε το φρονιμίτη του) κι αυτό του προκάλεσε πυρετό στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (10/03), επέστρεψαν σε φουλ πρόγραμμα οι Βαγιαννίδης και Καμπετσής, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπώρησαν, ενώ οι Ινσούα, Αγιούμπ συνέχισαν τη θεραπεία τους και οι Κολοβέτσιος, Κολοβός το ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ασκήσεις δύναμης, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης