Ο κύκλος εξετάσεων που έκανε ο Αντονίτο Ρεγάλ, κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (1/10), έδειξε πως έχει υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων και του «Γ. Καλαφάτης» για το επόμενο διάστημα.

Όπως ενημέρωσε δε, επίσημα, ο Παναθηναϊκός, η κατάσταση του Ισπανού μπακ (και τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του «τριφυλλιού») θα επανεκτιμηθεί την προσεχή εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, ο Αντονίτο θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής (4/10) με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» τέθηκε και ο Γιασίν Αγιούμπ. Η μαγνητική που έκανε ο Μαροκινός μέσος έδειξε διάταση στον οπίσθιο μηριαίο, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό (την Παρασκευή 2/10, θα κριθεί εάν θα είναι διαθέσιμος για τον κυριακάτικο αγώνα), ενώ ο Ιωαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού στη διάρκεια της χθεσινής (30/9) προπόνησης κι έκανε θεραπεία σήμερα. Όσο για τον Χατζηθεοδωρίδη συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Η «καλή» είδηση της ημέρας για το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ήταν η παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, μένοντας προληπτικά εκτός από το διπλό στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο ποδοσφαιριστής μετράει… αντίστροφα για την επιστροφή του σε δράση και την παρουσία του στα ματς του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά τη νέα διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης