Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε το Σάββατο με 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Τα γκολ των «πράσινων», οι οποίοι με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 20 βαθμούς, τα πέτυχαν ο Χατζηγιοβάνης στο 44′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Περέα στο 82′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μάντζιου αγωνίστηκε από το 60ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχαράνο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια μάλιστα οι φιλοξενούμενοι, χτυπώντας στην αντεπίθεση, είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 38΄, όταν ο Σκόνδρας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό αριστερό σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Διούδης.

Στο ίδιο λεπτό η ομάδα του Μάντζιου απείλησε εκ νέου με την κεφαλιά του Τουράμ, ωστόσο ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» έδειξε και πάλι σε ετοιμότητα μπλοκάροντας την μπάλα.

Οι «πράσινοι» αντέδρασαν στο 44΄και στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν, σκόραραν με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, το οποίο ένα λεπτό νωρίτερα κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Θεοδωρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να φθάνουν δύσκολα στα αντίπαλα καρέ.

Στο 60΄ ο Παναθηναϊκός απέκτησε αριθμητική υπεροχή, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Μπουζούκη ο Μπεχαράνο.

Το σημείο ήταν καθοριστικό, αφού με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο, δημιούργησε μάλιστα κάποιες ευκαιρίες για γκολ και έφθασε στο 2-0 με σουτ του Περέα στο 82΄, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Στο 88΄ μάλιστα η ομάδα του Δώνη λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα, ωστόσο η μπάλα μετά την κεφαλιά του Κουρμπέλη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινες: Νούνες, Μπεκ – Βάντερσον, Μπεχαράνο, Σκόνδρας

Κόκκινες: Μπεχαράνο (60΄ 2η κίτρινη)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Ινσούαν Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80΄ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ (53΄ Περέα), Μακέντα (87΄ Καμπετσής).

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (80΄ Σάλιακας), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (63΄ Μπουλούλης), Τουράμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης