Ο Τσάβι Ρόκα αναζητά παίκτες για να ανεβάσει το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Μία από αυτές τις περιπτώσεις που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αφορά τον 29χρονο στόπερ Φραν Βέλεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ισπανός στόπερ του Άρη, που μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου από τους «κιτρινόμαυρους», όχι μόνο βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού εν όψει καλοκαιριού, αλλά έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με τον Ρόκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένου άλλωστε, πως από την 1η Ιανουαρίου ο Βέλεθ μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Άρη, έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες κι εκεί ακριβώς… πάτησαν οι «πράσινοι» για να κάνουν την κίνησή τους, οδηγώντας πλέον την όλη υπόθεση σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Παρά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν το πρωί του Σαββάτου (15/2) περί διαπραγμάτευσης και πρότασης του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση του Άρη τον περασμένο Ιανουάριο για απευθείας μεταγραφή, κάτι τέτοιο δεν υπήρξε (το διαψεύδουν και οι δύο πλευρές).

Αντιθέτως, οι «πράσινοι» περίμεναν υπομονετικά μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου για να δουν αν θα υπήρχε μία άλλη «εξέλιξη» εσωτερικά στον Άρη, που θα οδηγούσε στην «ελευθερία» του Βέλεθ, ωστόσο απ’ τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στον Ισπανό στόπερ και τον ατζέντη του, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά σε τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που μπορούν να φτάσουν -με τα μπόνους- έως και τις 200.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Ο Ισπανός στόπερ δείχνει έτοιμος να απαντήσει θετικά κι όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι πια, πολύ κοντά σε συμφωνία για το καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης