Υπό το φόβο αντιδράσεων από πλευράς οπαδών, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε τη διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών της φιλικής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας. Η πρόβα τζενεράλε των «πρασίνων» πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα λάβει χώρα εν τέλει στην Αττική, όπως επιθυμούσε ο Γιώργος Δώνης, αλλά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης την ομάδα τους.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν θα παρακολουθήσει ούτε σε ένα ματς την αγαπημένη ομάδα του αυτό το καλοκαίρι. Στο ματς με την ομάδα της Λιβαδειάς μάλιστα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προβάρουν για πρώτη φορά τη νέα φανέλα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αρνήθηκε να αποδεχθεί την προσφορά του Ερασιτέχνη για χρήση της Λεωφόρου, μετά την εμπλοκή ως προς τη χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ, και προτίμησε να επιλέξει το γήπεδο της Καλλιθέας ως έδρα του φιλικού αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (18/8) και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης