Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή κίνηση του «τριφυλλιού».

Ο 28χρονος διεθνής μπακ της αρκαδικής ομάδας είναι εντέλει o παίκτης που θα ενισχύσει το δεξιό άκρο της «πράσινης» άμυνας, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού κινήθηκε αθόρυβα τα τελευταία 24ωρα κι έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απόκτηση του Κώτσιρα «άναψε» το «πράσινο φως» πριν από λίγες ημέρες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς έκρινε ότι καλύπτεται από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό «στοιχείο» στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Κώτσιρας αναμένεται να περάσει σήμερα από τα καθιερωμένα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι. 

Οι Αρκάδες θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που δεν θα υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με αποδοχές που θα φτάνουν λίγο πάνω από τις 150.000 ευρώ τον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης