Ακόμη ένας «απόφοιτος» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, «έδεσε» το μέλλον του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας για επέκταση της συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του 2022, «ανηφόρισε» το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1) στα γραφεία της ΠΑΕ στα Βριλήσσια) και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, βάζοντας μια και καλή τέλος σε μία υπόθεση, που παρέμενε σε εκκρεμότητα από το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αθανασακόπουλος έγινε ο ένατος από τους «μικρούς» επαγγελματίες του Παναθηναϊκού που υπέγραψε επέκταση συμβολαίου τους τελευταίους μήνες. Η αρχή έγινε τον περασμένο Ιούλιο με τους Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, Θεοχάρη για να ακολουθήσουν κατά σειρά οι Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (έτερο «σίριαλ» με… happy end), Σερπέζης, Σέχου, οι οποίοι υπέγραψαν αντίστοιχα έως τον Ιούνιο του 2022 και ο Μαυρουδής που έκλεισε προ ημερών έως το καλοκαίρι του 2021.

Ουσιαστικά τα μοναδικά, ανοικτά «μέτωπα» όσον αφορά τις ανανεώσεις των… πιτσιρικάδων, είναι πλέον η υπόθεση του 18χρονου δεξιού μπακ Γιώργου Βαγιαννίδη (με τον οποίο θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες) και η κουβέντα που θα γίνει άμεσα ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και την πλευρά του 20χρονου Κώστα Αποστολάκη.

Ο -γεννημένος στην Πάτρα, στις 27 Νοεμβρίου 2001- Ανδρέας Αθανασακόπουλος διανύει την τρίτη σεζόν του στο «τριφύλλι». Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τη Θύελλα Πατρών, με τους «πράσινους» να προλαβαίνουν στο… νήμα τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που είχαν κινηθεί αντίστοιχα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης