Για την απρόσμενη εξέλιξη στο ζήτημα της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό πήρε θέση την Παρασκευή η «πράσινη» ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισαν ότι άναψαν «κόκκινο» στην επιστροφή του «Τυπάρα» στην ομάδα για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, καθώς δεν ήθελαν, όπως επισήμαναν, να διαταραχθούν οι ισορροπίες πάνω στις οποίες χτίζεται ο σύλλογος για το τώρα και το αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι «πράσινοι» χαρακτήρισαν εμβληματικό ποδοσφαιριστή τον πολύπειρο άσο, τονίζοντας ότι πάντα θα αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας.

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και στον σχεδιασμό μιας νέας ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, συσπειρώνοντας τον κόσμο και εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο δυναμικό του.

Το μοντέλο που αντανακλά σήμερα ο Σύλλογος, αφορά κυρίως στη δημιουργία μιας νέας υγιούς ομάδας, με την ανάδειξη νέων παικτών και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενωμένο στις κερκίδες της Λεωφόρου. Σε αυτό το μοντέλο, η ισορροπία αποτελεί βασικό κανόνα, που ο νέος Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να αψηφίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός του σήμερα και του αύριο έχει ξεκάθαρο ενωτικό πρόσωπο αλλά είναι και υπεράνω οποιουδήποτε προσώπου. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη των πραγμάτων ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης