Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ομενούκε Εμφουλού παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός από το «Foot Mercato».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο 27χρονος Κονγκολέζος αμυντικός χαφ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Έλτσε, βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού», το οποίο έχει να ανταγωνιστεί στη μάχη της απόκτησής του τις Βαλένθια, Λοριάν και Μπορντό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από υπέροχες ιστορίες και αυτή Εμφουλού είναι μία από αυτές. Προπονήθηκε στη Λιλ και πέρασε από τη Ρεμς. Και με τις δύο ομάδες γνώρισε την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Στη συνέχεια, όμως, αποφάσισε να πάει σε μία χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα και έτσι πήγε στην Red Star. Μετά από δύο σεζόν εκεί, η τελευταία στη Ligue 2, αποφάσισε να βρει τον εαυτό του στην Έλτσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προηγούμενη χρονιά, ο Εμφουλού ανακάλυψε τη La Liga, παίζοντας και απέναντι στη Ρεάλ του Μπενζεμά και στην Μπαρτσελόνα του Μέσι. Μάλιστα είχε σημαντικό ρόλο στο να παραμείνει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία.

Το αθλητικό του προφίλ, το γεγονός ότι είναι ελεύθερος, αλλά και οι 20 συμμετοχές του στη La Liga τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός, η Λοριάν και η Μπορντό ενδιαφέρονται πολύ για τον δυναμικό Κονγκολέζο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης