Παναθηναϊκός: «Στήριξη στο πλάνο, οι παίκτες να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, 22:22
Παναθηναϊκός: «Στήριξη στο πλάνο, οι παίκτες να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες»

Aνακοίνωση, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Αλαφούζος με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σ’αυτήν οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι στηρίζουν το πλάνο τριετίας που έχει εκπονηθεί από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως περιμένουν και από τους παίκτες να «παρουσιάσουν τις πραγματικές τους ικανότητες».

Η σχετική ανακοίνωση:

Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας.

Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους.

Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, 22:31