Κάτω από πολύ έντονη βροχόπτωση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού (Κυριακή 20/9, 18:30) φιλικού με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Στο τελευταίο 20λεπτο έκανε την… εμφάνισή του ο «Ιανός» στα νότια προάστια, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν κανονικά την προπόνηση, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με τελειώματα μπροστά από τη μία εστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς επέστρεψαν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φάνης Μαυρομμάτης, με τον δεύτερο να «μπαίνει» και στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντάνι Πογιάτος μετά το τέλος της προπόνησης. Σ’ αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ξεπέρασε οριστικά τον τραυματισμό του στον γλουτό και θα παίξει κανονικά στο φιλικό με την ομάδα της Βοιωτίας.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Αχιλλέας Πούγγουρας (προλαβαίνει οριακά τον αγώνα της 28ης Σεπτεμβρίου με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ»), Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Χουάνκαρ, ενώ στο γυμναστήριο έμεινε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στην 20μελή αποστολή του αυριανού φιλικού με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (18:30, Παναθηναϊκός TV) -όπου ο Καταλανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος, Αγιούμπ, Αϊτόρ και Σαβιέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης