Τα συνεχόμενα παιχνίδια των πλέι οφ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Παναθηναϊκό, για να σταθεί περισσότερο στο ματς με την ΑΕΚ και στον τρόπο με τον οποίο απώλεσε δύο βαθμούς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απ’ το γκολ του Λιβάι Γκαρσία.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τον κυριακάτικο (25/04) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ κι από το μεσημέρι της Πέμπτης (22/04) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τούμπας, όπου αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από απουσία δύο αγωνιστικών και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη (22/04), ωστόσο, από την Παρασκευή (23/04) θα μπει σε φουλ ένταση κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα της Τούμπας.

Αντίθετα, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης συνέχισε τη θεραπεία του και δεν θα παίξει στο κυριακάτικο ματς, με την επάνοδό του σε δράση να υπολογίζεται μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (05/05).

Η προπόνηση της Πέμπτης (22/04) στο «Γ. Καλαφάτης» έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό σε δύο ημίχρονα 30 λεπτών. Το σκορ του «οικογενειακού» διπλού ήταν 1-0 με σκόρερ τον Μπουζούκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης