Το αργότερο έως την Παρασκευή (22/05) θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Βαγιαννίδη και την οικογένειά του, προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, που ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ είχε απευθείας επικοινωνία το πρωί της Δευτέρας (18/05) με την οικογένεια του 19χρονου μπακ και συμφώνησαν να τα ξαναπούν εντός των επόμενων ημερών και να προσπαθήσουν να βρουν μία φόρμουλα για να παραμείνει στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Βαγιαννίδη έχουν κάνει ήδη επίσημες κινήσεις οι Ίντερ και Μονακό, οι οποίες ενημέρωσαν εγγράφως προ ημερών τον Παναθηναϊκό πως ξεκινούν απευθείας συζητήσεις με τον νεαρό αμυντικό, δεδομένου ότι έχει μπει πλέον στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, ενώ την ίδια ώρα κι άλλη μία ομάδα από πρωτάθλημα «πρώτης ταχύτητας» (όχι η Γαλατασαράι, όπως γράφτηκε σήμερα στην Τουρκία) έχει στο «μικροσκόπιό» της τον 19χρονο.

Τα δεδομένα πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ «ασφυκτικά», καθώς το… δέλεαρ του εξωτερικού, αλλά και τα πολύ πιο υψηλά χρηματικά ποσά που προσφέρουν οι «μνηστήρες» για τον Βαγιαννίδη καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη πια την παραμονή του στην ομάδα. Εάν ο νεαρός παίκτης επιλέξει τελικά το εξωτερικό, οι «πράσινοι» θα έχουν ως μοναδικό «κέρδος» το ποσό των 400.000 ευρώ από τα «τροφεία» εκπαίδευσής του. Παρ΄ όλα αυτά, η διοίκηση του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένη να κάνει μία τελευταία προσπάθεια ως το τέλος της εβδομάδας για να… ανατρέψει τα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης