Επαφή με τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε την Τετάρτη (14/04) ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή τα (τουλάχιστον τρία) σοβαρά διαιτητικά λάθη που έγιναν απ’ τον Κροάτη διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Ιβάν Μπέμπεκ, και διορθώθηκαν από το VAR και τις υποδείξεις του Ισραηλινού ρέφερι, Ρόι Ράινσεϊμπερ.

Επί της ουσίας ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έθεσε ζήτημα επιπέδου των διαιτητών που έρχονται από το εξωτερικό, με σκοπό να γίνονται οι καλύτερες δυνατές επιλογές από εδώ και στο εξής. Γενικά η συζήτησή τους δεν αφορούσε «παράπονα», αλλά έγινε δίχως εντάσεις, με γνώμονα οι επιλογές από εδώ και πέρα να αφορούν κυρίως top class διαιτητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακριβώς διότι οι αγώνες που ακολουθούν είναι καθοριστικοί και θα κρίνουν πάρα πολλά όσον αφορά τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», τα οποία διεκδικούν τέσσερις ομάδες (Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) που έχουν πολύ μικρές βαθμολογικές αποστάσεις μεταξύ τους.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τον πρόεδρο της ΚΕΔ και ήταν η ομάδα που διεκδικούσε επί χρόνια, όσο καμία άλλη, την παρουσία ξένων διαιτητών στα «μεγάλα» ματς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά και την χρήση της τεχνολογίας (VAR, γραμμή οφσάιντ), με τα έως τώρα αποτελέσματα να δικαιολογούν αυτές τις αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης