Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει αρχίσει να ξεχωρίζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, κυρίως απ’ τη γαλλική αγορά, που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι και θα μπορούσαν να απασχολήσουν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό.

Μία τέτοια περίπτωση είναι κι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Λοΐκ Λαντρέ της Νιμ, ο οποίος μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου απ’ την ομάδα της Ligue 1 και φέρεται να ενδιαφέρει «ζεστά» τον general manager του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στο «τριφύλλι», κάτι απολύτως λογικό, αφού είναι σε πλήρη εξέλιξη η μάχη των πλέι οφ και η προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει μία θέση στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Εντούτοις, ο Ντρεοσί έχει αρχίσει ήδη να κάνει μία σχετική προεργασία, με το όνομα του Λαντρέ να έρχεται σε πρώτο πλάνο, καθώς αναμένεται να γίνει μία κίνηση ενίσχυσης στα μετόπισθεν, απ’ τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν μόνο τρεις καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς «πρώτης γραμμής» (Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Βέλεθ).

Ο 29χρονος στόπερ, ποδοσφαιρικό «προϊόν» της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, με θητεία σε Αζαξιό, Κλερμόν, Λανς, Πίζα και Τζένοα μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, όμως απ’ τις αρχές του 2021 έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, όταν αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η διοίκηση της Νιμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό να τον έχει βάλει στο στόχαστρό του εν όψει καλοκαιριού…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης