Μία δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε η σημερινή (Παρασκευή 14/8) απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», καθώς κατά τη διάρκεια του μίνι τουρνουά (τρεις ομάδες σε περιορισμένο χώρο) τραυματίστηκε ο Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Μαροκινός μέσος των «πράσινων» πάτησε πολύ άσχημα το πόδι του μετά από μία εναέρια μονομαχία, βγήκε εκτός προπόνησης κι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος έφυγε για να υποβληθεί σε μαγνητική στο «Υγεία», με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να αγωνιούν για τα αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τουρνουά δέχθηκε μία κλωτσιά στη γάμπα ο Δημήτρης Κουρμπέλης κι αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση, όμως ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι ήπιος και δεν εμπνέει ανησυχίες.

Στη… μάχη του μίνι τουρνουά επικράτησαν οι «λευκοί» των Χριστογεώργου, Καρλίτος, Αϊτόρ, Θεοχάρη, Αθανασακόπουλου (μπήκε στη θέση του Κουρμπέλη), Τζαβίδα, Καραγιάννη και το πανηγύρισαν ανάλογα!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας σε τρία στάδια και ολοκληρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα με το παιχνίδι τριών ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα με μπάλα ξεκίνησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, θεραπεία έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης ενώ ο Βέλεθ δεν συμμετείχε στο παιχνίδι. Ο Χατζηγιαννάκης δεν συμμετείχε αφού έκανε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο.

Στην πρωινή προπόνηση, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με μισή ώρα ασκήσεων στο γυμναστήριο. Εν συνεχεία βγήκαν στο γήπεδο, όπου μετά την προθέρμανση, ήρθαν οι ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Και τέλος για περίπου 45 λεπτά αναλώθηκαν σε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης με τελειώματα. Το πρόγραμμα συνολικά διήρκησε σχεδόν δύο ώρες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης