Παναθηναϊκός: Από τις 600.000 ευρώ ξεκινάει τις συζητήσεις για τον Ινσούα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, 02:22
Παναθηναϊκός: Από τις 600.000 ευρώ ξεκινάει τις συζητήσεις για τον Ινσούα

Παρά τις διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων του Εμάνουελ Ινσούα προς τη διοίκηση του «τριφυλλιού», πως κατά τη διάρκεια της Τρίτης (21/1) θα ερχόταν από την Αλ Ουάχντα των Η.Α.Ε., το email με την επίσημη πρόταση της αραβικής ομάδας για την αγορά του Αργεντινού μπακ, αυτό δεν συνέβη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν την (επίσημη) κίνηση των Αράβων τα επόμενα 24ωρα, έχοντας οριοθετήσει ως deadline το Σάββατο (25/1), προκειμένου όπως έχουν ξεκαθαρίσει να έχουν μία εβδομάδα -αν κι εφόσον συναινέσουν στην πώληση του Ινσούα- για να βρουν τον αντικαταστάτη του, πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Στον Παναθηναϊκό πάντως, δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευση με τον ενδιαφερόμενο σύλλογο από... χαμηλά ποσά, μολονότι το συμβόλαιο του «Πότσο» λήγει το καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «πράσινοι» διεμήνυσαν προς τους ατζέντηδες του 28χρονου μπακ, πως η τιμή εκκίνησης για να πουν το «ναι» για την πώληση του Αργεντινού, ξεκινάει από τις 600.000 ευρώ. Με πρόθεση να «πέσουν» το πολύ ως τις 500.000 ευρώ, όσον αφορά τα δικά τους χρήματα. Διότι η Αλ Ουάχντα, θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά και την πλευρά της Ουντινέζε, η οποία έχει διατηρήσει (από το καλοκαίρι του 2017) το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, σε ενδεχόμενη μεταπώληση.

Τέλος, την Τετάρτη (22/1) θα περάσει τα ιατρικά τεστ ο Γιασίν Αγιούμπ, που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (21/1). Ο Μαροκινός μέσος κι ο ατζέντης του είχαν συζητήσεις επί τρεις ώρες στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, για να διευθετήσουν τους επιμέρους όρους του (διάρκειας 3,5 ετών) συμβολαίου του κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Αγιούμπ θα υπογράψει στους «πράσινους», μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, 02:23