Κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, έγιναν εργασίες ανάπλασης και βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο ΟΑΚΑ, ο οποίος είχε παρουσιάσει εκ νέου μεγάλα προβλήματα.

Προκειμένου να «δέσει» καλύτερα ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου, ζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παίξουν σε άλλη έδρα την αναμέτρηση με την ΑΕΛ για τη 9η αγωνιστική της Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να αγωνίζονται εντέλει ως γηπεδούχοι το απόγευμα της Κυριακής (22/11) στο γήπεδο της Ριζούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο αίτημα κατατέθηκε από την ομάδα ειδικών που έχει αναλάβει τη συντήρηση του χλοοτάπητα και προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μην διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το κυριακάτικο (29/11, 15:00) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τη 10η αγωνιστική της Super League, ούτως ώστε να μην «επιβαρυνθεί» ακόμη περισσότερο το χορτάρι του γηπέδου.

Την Πέμπτη (26/11), άλλωστε, η ΑΕΚ θα χρειαστεί υποχρεωτικά να φιλοξενήσει τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του Europa League (δεν μπορεί να αλλάξει η έδρα) κι ως εκ τούτου ζητήθηκε, στο πλαίσιο του δυνατού, οι «πράσινοι» να αγωνιστούν κάπου αλλού την Κυριακή (29/11), για να την «καταπονηθεί» κι άλλο ο χλοοτάπητας.

Ήδη οι «πράσινοι» αναζητούν άλλη έδρα για το ματς της Κυριακής, έχοντας επαφές με τους υπευθύνους στα γήπεδα της Νέας Σμύρνης και του Ατρόμητου (Περιστέρι). Η Ριζούπολη, ως πιθανή έδρα, δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες, διότι έχει ήδη επιβαρυνθεί από πολλά και συνεχόμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας, του Απόλλωνα Σμύρνης και της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, είναι δεδομένο πως το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού θα πρέπει να έχει εγκαταστημένο δίκτυο για το VAR και γι’ αυτό οι μοναδικές «εναλλακτικές» στην παρούσα φάση είναι η Ν. Σμύρνη και το Περιστέρι.

Όπως, πάντως, διευκρινιζόταν το μεσημέρι της Δευτέρας (23/11) από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εάν δεν βρεθεί εντέλει άλλη επιλογή, ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης