Ο Φάνης Μαυρομμάτης απουσίασε από τη σημερινή (28/10), πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού, καθώς ανέβασε πυρετό από το απόγευμα της Τρίτης.

Μάλιστα, για παν ενδεχόμενο, ο Αργίτης αμυντικός έκανε και τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, το οποίο όμως βγήκε αρνητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού πάντως, για προληπτικούς λόγους, του έδωσε οδηγία να παραμείνει στο σπίτι του και να επιστρέψει στο «Γ. Καλαφάτης», όταν αναρρώσει πλήρως.

Από εκεί και πέρα, πλην των Σένκεφελντ και Σάντσες που μπήκαν σε φουλ ρυθμό (έπειτα από δύο μέρες «αποφόρτισης»), δεν υπήρξαν άλλες «επιστροφές» για τον Μπόλονι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, με τον πρώτο να κάνει μόνο τρέξιμο και να τίθεται πλέον εκτός πλάνων (και) από το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μπουζούκης, Βέλεθ, Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος έκαναν θεραπεία -με τον τελευταίο να επιστρέφει από αύριο, Πέμπτη (29/10), στο πλήρες πρόγραμμα- ενώ κλινήρεις παρέμειναν οι Αντονίτο, Μαυρομμάτης.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας και στη συνέχεια έκαναν «αποφόρτιση», ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από τον αγώνα με τη Λαμία.

Στην προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, εξάσκηση στα τελειώματα (με τον Μπόλονι να ρίχνει μεγάλο βάρος στις «εκτελέσεις») και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης