Τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Μετά την επικράτηση επί του Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League, οι «πράσινοι» την Τετάρτη κατέβαλαν και την αντίσταση της ΑΕΛ, με 2-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου και μπήκαν με το… δεξί στη διοργάνωση.

Χωρίς να εντυπωσιάσει σε ένα ακόμη ματς το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε το προβάδισμα στο 18΄ με το γκολ του Τσάβες μετά από ατομική προσπάθεια και το δυνατό σουτ του Αργεντινού στη γωνία του Μπόζοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΛ, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, έδειξε σαφώς καλύτερο πρόσωπο και στάθηκε άτυχη στο δεύτερο μέρος με τα δύο δοκάρια που είχε, αρχικά στο 68΄ με το απευθείας φάουλ του Γουάλας (οριζόντιο) και λίγα λεπτά μετά (80΄) με τη σέντρα σουτ του Περόνε που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή δοκό του Διούδη.

Στο 89΄ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηγιοβάνη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μολίνς σταμάτησε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς. Ο Μολίνς, πάντως, κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις με σουτ μέσα από την περιοχή (2-0).



Κίτρινες:
Ινσούα – Κουρμπέλης, Λεοζίνιο, Φατιόν, Γιοβάνοβιτς, Κούσας, Κρητικός, Ρέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Ινσούα, Μολέδο, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ρέις (72΄ Χίλιεμαρκ), Σιλά, Μουνιέ (62΄ Βιγιαφάνιες), Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο (78΄ Μολίνς), Τσάβες.

ΑΕΛ (Τζάκι Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Κούσας, Περόνε, Κρίζμαν (72΄ Ναζλίδης), Γουάλας, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Άντονι, Δερμιτζάκης (60΄ Ναβάρο), Λεοζίνιο (62΄ Κρητικός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης