Στο προπονητήριο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε ο Σωκράτης Διούδης για πρώτη φορά από την ημέρα που τραυματίστηκε, έστω και αν δεν μπορούσε, ασφαλώς να προπονηθεί.
Ο 24χρονος γκολκίπερ αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να τονίζερι ότι πλέον αισθάνεται καλά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Καραϊσκάκη, στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πάντως το ιατρικό τιμ των «πράσινων» του συνέστησε περαιτέρω ξεκούραση και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις ήπιας μορφής.
Εκτός προπόνησης οι Κολοβέτσιος και Μακέντα
Κατά τα άλλα η προπόνηση του «τριφυλλιού» είχε δύο προβλήματα. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής, όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, κι έτσι ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.
Παράλληλα εκτός προπονήσεων μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μείνει και ο Μακέντα που δέχθηκε κτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και έχει ενοχλήσεις στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου.

Αντίθετα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, συμμετείχε στο διπλό ο Όμρι Άλτμαν, έστω και σε χαλαρό τέμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης