Με ένα έγγραφο του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήρθε η απάντηση από τον Νίκο Πατέρα σε όλα όσα είπε στη διάρκεια της «Δίκης των 28» ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε πως ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε κακοδιαχείριση στα οικονομικά του συλλόγου.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», ο οποίος τα τελευταία χρόνια απέχει από τα κοινά του συλλόγου, επέλεξε να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το sdna.gr o Νίκος Πατέρας παρέπεμψε στην επιστολή (την οποία και παραχώρησε στο σάιτ), που είχε λάβει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τον Μάρτιο του 2011, με αφορμή δυσφημιστικά δημοσιεύματα της εποχής από το «Καρφί», για τα οποία εν συνεχεία δικαιώθηκε δικαστικά.

Στην επιστολή αυτή ο «Τζίγκερ» επαναλαμβάνει πως η διαχείριση του κ. Πατέρα υπήρξε «υποδειγματική, άριστη και απολύτως διαφανής».

Μάλιστα, έχει βαρύνουσα σημασία η άποψη του κ. Βαρδινογιάννη, καθώς, θυμίζουμε, την περίοδο της πολυμετοχικότητας ήταν ο μεγαλομέτοχος, αφού κατείχε το 54% των μετοχών του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή-απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας στη σημερινή (19/2) «Δίκη των 28»:

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

Προς τον κ. Νικόλαο Πατέρα, Μαρούσι 31 Μαρτίου 2011

Αγαπητέ Νίκο

Μετά το προχθεσινό Δ.Σ. και την συζήτηση που είχαμε σε σχέση με την προεδρία σου, θέλω να σου ξεκαθαρίσω ότι παρά τις επιμέρους διαφωνίες μας, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν ανάμεσα σε φίλους ή συνεταίρους, ουδέποτε σε κατηγόρησα για οικονομική κακοδιαχείριση.

Δεν έχω καμία σχέση με τα κακόβουλα δημοσιεύματα που κατά καιρούς είδανε το φως της δημοσιότητας και όπως θα θυμάσαι έχω διαψεύσει με ανακοίνωσή μου τον Σεπτέμβριο του 2010 και με επιστολή μου στο «Καρφί» τον Ιανουάριο του 2011.

Τα δημοσιεύματα τα οποία εμφανίσθησαν στο φύλλο της εφημερίδας «Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου την 30.12.2010 και στο φύλλο της ίδιας εφημερίδας την 8.1.2011 και αποδίδουν στον πατέρα μου Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη και σ’ εμένα προσωπικά αρνητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον σου σχετικά με την θητεία σου ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η προεδρία σου υπήρξε σε όλους τους τομείς της διοίκησης της ΠΑΕ άριστη, απολύτως διαφανής και έντιμη σε ό,τι με αφορά και η φιλία μας παραμένει πολύχρονη και σταθερή.

Ειλικρινά λυπάμαι για την απόφασή σου να αποχωρήσεις από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού γιατί πιστεύω ότι συμβολή σου παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν σημαντική.

Με εκτίμηση,

Γ. Β. Βαρδινογιάννης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης