Η είσοδος του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πλέον γεγονός, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης από το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου.

Ειδικότερα, η πλευρά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ με επίσημο δελτίο Τύπου γνωστοποίησε ότι το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 50% των μετοχών που κατείχε ο επιχειρηματίας στην εταιρεία «PAN ASIA INVESTMENTS LTD», συμφερόντων του Ταϊλανδού broker.
Στο σχετικό δελτίο Τύπου, πάντως, δεν γίνεται πουθενά αναφορά για τα χρήματα που θα μπουν από τον Παϊρόζ, ενώ δεν διευκρινίζεται τι θα γίνει με το υπόλοιπο 50% των μετοχών του «Mr ΣΚΑΪ».
Αντίθετα, στην ανακοίνωση η συγκεκριμένη συμφωνία χαρακτηρίζεται ως «πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ».

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

»Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στη μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

»Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης